PDA

View Full Version : Cams tab



budgierless
10-04-2010, 04:50 PM
What is this tab ment to be used for?

budgierless
22-04-2010, 02:38 AM
Come on someone must know what the cam's page is ment to be used for?

Admin
25-04-2010, 11:46 PM
Most clients use it for affiliate ads.

jizzr
10-05-2010, 04:07 AM
Makes sense... but I have a question - I still haven't installed my script (doing it tomorrow) but was looking on how to add the cam advertisement/frame for affiliate to the cam page and found "cams" on the Static Pages on the Admin Demo. But here's my question...

"Cams" says "Insert your 2257 information here." & "2257" says "Insert your Cams information here."

They're switched. So is the "Cams" box where the information is added, or is the "2257" where the cams information is added. A little confusing. Thanks!

jizzr
13-05-2010, 09:10 AM
Submitted a trouble ticket for above issue.

budgierless
18-05-2010, 11:14 AM
Makes sense... but I have a question - I still haven't installed my script (doing it tomorrow) but was looking on how to add the cam advertisement/frame for affiliate to the cam page and found "cams" on the Static Pages on the Admin Demo. But here's my question...

"Cams" says "Insert your 2257 information here." & "2257" says "Insert your Cams information here."

They're switched. So is the "Cams" box where the information is added, or is the "2257" where the cams information is added. A little confusing. Thanks!

im having the same problem, I added my affiliate info via the admin panel but its makes no change on the cams page itself, why is this?

coldsno
04-08-2010, 12:31 AM
Makes sense... but I have a question - I still haven't installed my script (doing it tomorrow) but was looking on how to add the cam advertisement/frame for affiliate to the cam page and found "cams" on the Static Pages on the Admin Demo. But here's my question...

"Cams" says "Insert your 2257 information here." & "2257" says "Insert your Cams information here."

They're switched. So is the "Cams" box where the information is added, or is the "2257" where the cams information is added. A little confusing. Thanks!


Same issue here, any help with this moderator?

budgierless
04-08-2010, 06:14 AM
Same issue here, any help with this moderator?

Adultwatch, have a fix for this, you must submit a ticket, and they will fix it for you, im sure that they will add this in the next next update for all users too.

maldboy
13-11-2014, 10:48 AM
it's easy men.... just go on the header.tpl and change the url. hdpornofuck.com

dygielm
28-02-2018, 05:21 AM
it's easy men.... just go on the header.tpl and change the url. hdpornofuck.com

Thanx for the tip ;)

aga889
01-03-2018, 07:04 AM
Ok... If you say so I believe you :D