PDA

View Full Version : Trouble after upgrade from 4.2 to 5.0



hassajo
18-12-2010, 12:42 PM
Hi,

i have now done all in the instructions fil for upgrade from 4.2 to 5.0 But after this my site is a big mess...

Have i done something wrong? The menu is gone to..
Here is my site: http://www.freeadultwatch.net/

hassajo
18-12-2010, 12:58 PM
I found the solution.
Ads were incorrect in relation to the new template, and had to update the database.

Admin
18-12-2010, 05:18 PM
Great, glad you got it resolved.

hassajo
18-12-2010, 06:08 PM
Is it's ok...

But i like the old themplates better.. Is there an option to use the old one? Or do we need to use this new templates?

Best regards
Hasse Andre

hassajo
20-12-2010, 12:56 PM
Sorry, but i still have some problems..

Now is all text gone.. I had this fault in the beginning also..
What is happening? The site is: http://www.freeadultwtach.net

hassajo
20-12-2010, 12:57 PM
Sorry, wrong URL. Here we go: http://www.freeadultwatch.net/

Admin
21-12-2010, 05:32 PM
If you want to use the old template you need to stay on v4.

That is a problem with your language file, you did not upgrade the script correctly.

hassajo
23-12-2010, 09:06 AM
I will use the new templates now :)



That is a problem with your language file, you did not upgrade the script correctly.
Ok, i did everything in the instructions for update from 4.2 - 5.0 So what could be wrong?
If the text is gone, i can click on the english flag, and then the text is coming again. But there has to be som fault here, and i think i need help to find it.

So, if someone have a sulotion for this, pleas reply.. :cool:

Admin
26-12-2010, 08:42 PM
I think i found the issue, in your config.php, add this on the line above "End Configuration":
$default_language = "english";

hassajo
27-12-2010, 05:51 PM
Hi,

Thank you, i think this was the problem :)

Best regards
Hasse Andre